O KLUBU

Plesni klub JazzElle osnovan je 2008. godine. U sklopu Kluba organiziraju se otvoreni satovi Jazz Funka, Musical Theatre Jazza, Jazz Fusiona, Contemporary (Jazza), Dance Conditioninga, kao i plesni seminari s vodećim svjetskim pedagozima. Kroz nastupe na amaterskim plesnim festivalima, dobrotvornim događanjima i raznim manifestacijama, polaznici Kluba stiču scensko iskustvo i ljepote timskog rada.

0C5A6993Voditeljica grupa Musical Theatre Jazz, Contemporary Jazz, Jazz Funk i Dance Conditioning je Tihana Strmečki, koja osnovno plesno obrazovanje stječe u domaćim plesnim studijima i ansamblima. Pohađajući plesne radionice u New Yorku, Los Angelesu, Londonu, Amsterdamu, Parizu i Barceloni, stekla je znanje i iskustvo u mnogim stilovima i modernim tehnikama. Svako ljeto provodi na intenzivnoj edukaciji u New Yorku, u sklopu koje pohađa radionice i predstave na Broadwayu. Osnivačica je i voditeljica plesnog kluba JazzElle, gdje se bavi vlastitim koreografskim istraživanjem i pedagoškim radom. Podučavala je plesne satove u Švicarskoj, Českoj, Španjolskoj, New Yorku i svim većim gradovima Hrvatske, gdje je cijenjeni i omiljeni pedagog.

Koreografkinja je iznimno uspješnog velikog mjuzikla „Sunset Boulevard” u HNK Ivan pl. Zajc Rijeka. U mjuziklima po Europi i Hrvatskoj („Ljepotica i zvijer”, „Saturday Night Fever”, „Mamma Mia”, „Crna kuća”, „Footloose”, „Divan Božić”…) radila je kao koreografkinja, associate choreographer, asistentica redatelja/koreografa, te plesni kapetan i/ili izvođačica. Osmišlja scenski pokret za predstave poput „Raspad sistema” (Satiričko kazalište Kerempuh), „Sve o ženama“ i „Sve o muškarcima“ (Teatar Gavran), „Ivica i Marica” (Gradsko kazalište Požega) te za mnoge druge dramske predstave. Također koreografira dječje predstave, nastupe na plesnim festivalima, glazbene koncerte, reklame, televizijske emisije, modne revije i video spotove. U „Husar&Tomčić školi pjevanja“ predaje kao glavni plesni mentor.

 

IvonaGošća voditeljica grupe Contemporary je Ivona Grubišić. Ivona Grubišić plesom se bavi od šeste godine života, a svoju plesnu edukaciju započela je u Klubu za djecu i mladež Pinokio i Plesnom centru Tala. 2014. godine maturirala je u Školi suvremenog plesa Ane Maletić i svoje plesno obrazovanje nastavila u inozemstvu na akademijama u Amsterdamu i Linzu gdje se školovala za plesača i edukatora suvremenog plesa. Plesnu edukaciju nadograđuje brojnim izvedbama i  radionicama eminentnih plesača i koreografa iz inozemstva: Camilo Chapela, Yaniv Abraham, Michal Savfan, Heather Ware, Michael Jahoda, Laja Field, Martin Durov, Jason Jacobs, Jarek Cemerek, Deborah Wicke Smith, Regina Van Berkel, Jianan Qu, Evangelos Poulinas, Christina Mertzani…

 

 

Ana PericVoditeljica grupe JazzElle Kids je Ana Perić. Svoje plesno iskustvo započela je tečajevima Hip Hopa u Plesnom klubu Keiko, s kojim se natjecala na HSDS natjecanjima. 2013. godine prelazi u Plesni studio Fusion, gdje počinje učiti više plesnih stilova, poput Jazz Dancea i Urban Fusion stila. Potom postaje članicom Plesnog kluba JazzElle, u kojem intenzivno pohađa satove Jazz Funka, Contemporary Jazza, Musical Theatre Jazza i Dance Conditioninga. Nastupala na brojnim festivalima, radionicama i smotrama, u grupnim i solo koreografijama. Aktivno trenira akrobatiku i pohađa različite plesne radionice.

 

 

Maja SivakVoditeljica grupe Latin Jazz je Maja Šivak. Dugi niz godina bavi se glumom, plesom i pjevanjem u različitim umjetničkim studijima, te nastoji sve tri vještine ujediniti u formi mjuzikla. Plesala je u raznim plesnim studijima, okušala se u različitim stilovima. Od 2011. godine radi kao Zumba instruktorica u Zagrebu u Studiju Thalia i Anatomskoj centrali, te na hrvatskoj i španjolskoj obali. Jazz dance započela je paralelno uz satove dramske u Zagrebačkom kazalištu mladih. 2015. godine pridružuje se Musical Class Intensive programu u Husar&Tomčić školi pjevanja. Vrlo brzo priključuje se JazzElle plesnom klubu gdje se otada obrazuje kod plesne mentorice Tihane Strmečki. Trenutno kao plesna mentorica radi u Husar&Tomčić školi pjevanja s Junior Musical Class i Redovitim Musical Class programima. U ljeto 2019. godine prolazi na audiciji za upis prestižne umjetničke izvedbene akademije Stage School Hamburg.

 

 

IMG_7342