FAQ

Koji su uvjeti za dolazak na satove?

Na plesnim treninzima dolazi do određenog fizičkog napora, stoga se ne preporuča osobama narušenog zdravlja. Pedagog zadržava pravo procijeniti spremnost osobe koja se želi priključiti pojedinoj grupi, s obzirom na dob, iskustvo ili ostale faktore važne kako za očuvanje zdravlja zainteresiranih za priključivanje grupi, tako i za omogućavanje nesmetanog odvijanja satova polaznicima. Osnovni uvjet pohađanja satova je entuzijazam, a onda se dalje putem program uči i savladava.

Što uključuje mjesečna članarina?

Mjesečna članarina uključuje određeni broj dolazaka na plesne satove, ovisno o vrsti plesnog tečaja. Sve detalje možete saznati kod pedagoga.

Mogu li kroz mjesec dolaziti na različite vrste satova?

U dogovoru s pedagogom, moguće je kombinirati različite plesne stilove, na što se primijenjuju posebni dodaci na mjesečnu članarinu.

Mora li postojati predznanje za priključivanje tečaju?

Plesni satovi podijeljeni su prema vrsti (Musical Theatre Jazz, Contemporary Jazz, Latin Jazz, JazzElle Kids i Teen Tok), prema uzrastu (dječji tečajevi i tečajevi za mlade i odrasle), te prema iskustvu polaznika (Beginner – početnici bez predznanja, Advanced Beginner – početnici s predznanjem, Intermediate – potrebno tehničko i plesno iskustvo). Ukoliko postoje nejasnoće oko Vašeg nivoa znanja, najbolje je konzultirati se s pedagogom nakon što se odradi probni sat plesa.

Postoji li mogućnost javnih nastupa ako se priključi tečaju?

Unutar plesne sezone, članovi Kluba imaju mogućnost nastupati na godišnjoj kazališnoj produkciji, na amaterskim plesnim festivalima, dobrotvornim događanjima i raznim manifestacijama. Odabir polaznika koji nastupaju na bazi je volje, fizičke spremnosti, redovitog pohađanja satova, te poznavanja koreografija kojima se grupa prezentira.