FAQ

Što je Open Class/Otvoreni sat?

Otvoreni sat je tip plesnog treninga za koji nije potrebna posebna najava dolaska, niti prethodno dolaženje na satove te vrste. Svaki sat uči se nova plesna sekvenca, što omogućava praćenje bez obzira na učestalost dolazaka.

Koji su uvjeti za dolazak na satove?

Na plesnim treninzima dolazi do određenog fizičkog napora, stoga se ne preporuča osobama narušenog zdravlja. Pedagog zadržava pravo procijeniti spremnost osobe koja se želi priključiti pojedinoj grupi, s obzirom na dob, iskustvo ili ostale faktore važne kako za očuvanje zdravlja zainteresiranih za priključivanje grupi, tako i za omogućavanje nesmetanog odvijanja satova polaznicima. Osnovni uvjet pohađanja satova je entuzijazam, a onda se dalje putem program uči i savladava.

Mogu li kroz mjesec dolaziti na različite vrste satova?

Poanta otvorenih satova je upravo mogućnost prilagodbe Vašim željama i preferencijama. Odabirete satove po svojoj volji i raspoloženju, i samo dođete u vrijeme kad se održavaju.

Mora li postojati predznanje za priključivanje tečaju?

Otvoreni satovi podijeljeni su prema vrsti (Jazz Funk, Contemporary Lyrical Jazz, Theatre Jazz, Jazz Dance) i prema iskustvu polaznika (Beginner – početnici bez predznanja, Advanced Beginner – početnici s predznanjem, Intermediate – potrebno tehničko i plesno iskustvo). Ukoliko postoje nejasnoće oko Vašeg nivoa znanja, najbolje je konzultirati se s voditeljicom nakon što se odradi probni sat plesa.

Postoji li mogućnost javnih nastupa ako se priključi tečaju?

Unutar plesne sezone, klub nastupa na amaterskim plesnim festivalima, dobrotvornim događanjima i raznim manifestacijama. Odabir ljudi koji nastupaju na bazi je volje polaznika, fizičke spremnosti, redovitog pohađanja satova, te poznavanja koreografija kojima se grupa prezentira.